zaterdag 11 januari 2014

Happy New Year!Bij deze wensen wij iedereen, namens het gehele team van Foto plus Bruna Teunissen, een 
Gelukkig Nieuwjaar! 

Wij hopen dat iedereen heeft genoten van de feestdagen en genoeg energie heeft verzameld om het nieuwe jaar goed en uitgerust te kunnen starten.

Vorig jaar was weer een erg druk jaar vol met leuke, maar ook minder leuke momenten voor ons allemaal. Hopelijk kunnen we dit jaar alle niet zo leuke dingen achterwege laten en worden het 12 maanden vol met liefde, geluk, en gezondheid.Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook nieuwe producten, maar daar moeten we uiteraard wel eerst plaats voor maken. Daarom nemen we nu met een knallende uitverkoop afscheid van veel van onze oude producten met heel veel voordeel voor u!

Kom daarom nu snel langs in de winkel aan de Hatertseweg 829 in Winkelhart Hatert te Nijmegen. De folder boordevol leuke aanbiedingen en stuntprijzen kunt u vinden door hier te klikken.Voor meer informatie kunt u terecht op onze Facebook of Twitter pagina's. Uiteraard kunt u ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken, en ook kunt u mailen naar info@fotoplusbrunateunissen.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten