zaterdag 22 februari 2014

Voorjaarsvakantie


Het is bijna weer tijd voor de voorjaarsvakantie! Veel mensen gaan er in deze week even lekker tussenuit, een weekje op vakantie. Er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die er voor kiezen om gezellig thuis te blijven om daar leuke dingen te gaan doen.

Als het weer het toelaat is dit een mooie week voor lange wandelingen, bezoekjes aan de dierentuin, of lekker naar de speeltuin. Helaas wonen we echter in een land waar het weer nogal wispelturig is, en zal het niet alle dagen meezitten. Maar niet getreurd, ook op regenachtige dagen is er genoeg te doen, in je eigen huis nota bene! Onze nieuwe folder staat weer boordevol meeslepende, spannende, en grappige boeken voor uren vol leesplezier. Het is altijd heerlijk om op de bank te zitten met een dekentje over je heen, een lekkere kop thee of koffie, en een goed boek. Wat dacht je van het nieuwe boek van Lars Kepler? Of misschien voor de kinderen Fantasia VIII van Geronimo Stilton? Beide zijn te verkrijgen via Bruna.nl maar ook in de winkel bij Foto plus Bruna Teunissen in Hatert, Nijmegen.

Als het weer echt niet meezit is het natuurlijk ook erg leuk om gewoon eens een middagje te gaan knutselen. Bij ons in de winkel kun je allerlei knutselspullen krijgen zoals stiften, lijm, vouwblaadjes in alle kleuren, papier, verf en nog veel meer. Ook in de folder staan een aantal leuke knutsel artikelen voor een voordelige en kleurrijke voorjaarsvakantie.

Uiteraard willen wij ook iedereen die carnaval gaat vieren een leuke week toewensen vol met plezier en gekke, mooie, en originele verkleedcostuums. Wij vinden het altijd leuk om te zien hoe onze klanten en volgers hun vrije tijd besteden, en alle carnavals en voorjaarsvakantie foto's zijn daarom van harte welkom, je kunt deze sturen naar info@fotoplusbrunateunissen.nl. Wie weet publiceren we jou wel in onze volgende blog of op onze website of op onze Facebook pagina!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten