zondag 27 oktober 2013

Nieuwe foto's van SV Orion!

De afgelopen weken zijn onze fotografen druk bezig geweest. Alle spelers van SV Orion moesten namelijk op de foto! Het heeft even geduurd, maar nu hebben we dan eindelijk (bijna) alle spelers gefotografeerd!

Aangezien het zoals gewoonlijk ook weer mogelijk moest zijn om deze foto's te bestellen via onze webshop, moesten we ze natuurlijk zo snel mogelijk uploaden. Druk druk druk dus!


Maar eindelijk is het nu dan zo ver, alle foto's die we tot nu toe gemaakt hebben staan online en kunnen besteld worden! Er missen nog een paar teams, maar ook die zullen we zo snel mogelijk plaatsen.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om digitale foto's te bestellen. Deze zijn dezelfde prijs als de normale foto, alleen krijgt u als u hiervoor kiest een digitaal exemplaar toegestuurd via email.

De prijslijst voor de foto's is als volgt:
  • 13 x 19 cm = €2,75
  • 20 x 30 cm = €5,50
  • Digitaal      = €2,75
Als u de bestelde foto's wilt afhalen in de winkel kost u dat uiteraard niets extra, en digitale foto's via de email versturen is ook gratis. Voor het verzenden via de post vragen wij echter een kleine bijdrage van €1,75.

Mocht u vragen hebben over uw bestelling dan kunt u contact met ons opnemen via info@fotoplusbrunateunissen.nl of een berichtje sturen via Facebook of Twitter. Wij proberen altijd om zo snel mogelijk te reageren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten