woensdag 26 juni 2013

Vaderdag fotoactie uitslag!

We hebben weer een winnaar!

Net als voor onze moederdag winactie hebben we jullie met vaderdag gevraagd om jullie leukste foto's met papa naar ons te sturen via e-mail, Facebook of Twitter.

We hebben een aantal prachtige en leuke foto's toegestuurd gekregen, en ze waren allemaal even lief! We hadden echt heel veel moeite met de leukste uitkiezen, en hebben er uiteindelijk voor gekozen om de prijs te verloten onder alle inzendingen. De loting is helemaal eerlijk verlopen, we hebben een online loting programma gebruikt om een objectieve winnaar te kiezen!

En de winnaar is.......

Margriet Jacobs Schaeffer van harte gefeliciteerd! Bovenstaande papa-foto kwam als winnaar uit de trekking! Je hebt een Bruna cadeaubon ter waarde van €7,50 en een 20x30cm uitvergroting van de foto gewonnen. Stuur je ons even een berichtje via Facebook, of een email naar info@fotoplusbrunateunissen.nl zodat we kunnen zorgen dat de prijzen bij de juiste persoon terecht komen? Je mag natuurlijk ook gewoon even langskomen in de winkel in Winkelhart Hatert, dan regelen we alles daar even!

Onze '100 likes' winactie op Facebook loopt ook nog steeds, dus iedereen kan nog een prijs winnen! Zorg dat al je vrienden onze pagina leuk vinden, en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten