maandag 10 juni 2013

Vaderdag 16 juni


Aanstaande zondag 16 juni  is een speciale dag voor alle vaders in het land, dan is het namelijk vaderdag! Op deze bijzondere dag mogen alle papa's eens extra in het zonnetje gezet worden, en uiteraard horen hier ook cadeautjes en een ontbijt op bed bij! Onze winkel is in ieder geval weer helemaal vaderdag-proof en staat weer vol met leuke cadeaus.

In de Bruna vaderdag folder staan heel veel leuke aanbiedingen speciaal voor deze dag! Zo staat deze boordevol met spannende boeken, zoals het nieuwste boek van Dan Brown; 'Inferno'. Ook hebben we een heleboel boeken over sporten die papa's zo leuk vinden, zoals voetbal en wielrennen. En als je niet helemaal zeker weet welk van deze boeken jouw vader het liefste leest, dan kun je bij ons ook terecht voor een boekenbon zodat hij zelf een leuk boek uit kan zoeken!


Ook hebben we speciaal voor vaderdag allemaal nieuwe artikelen in ons assortiment. Wij weten namelijk dat de meeste papa's dol zijn op gadgets en computers, en daarom hebben we nu een hele hoop nieuwe computer accessoires en handige gadgets voor thuis en op kantoor! En als je niet kunt kiezen welk van deze cadeaus het beste is voor jouw vader, dan hebben we altijd nog een heel ruim assortiment cadeaubonnen beschikbaar.

Uiteraard kun je ook zelf een cadeau voor papa maken, niets gaat namelijk boven een cadeau dat met veel tijd en liefde is gemaakt. Bij ons kun je daarom ook terecht voor al je knutsel benodigdheden! En weet je niet wat je zal gaan maken? Vraag dan een van onze medewerkers of zij nog leuk ideeën voor je hebben!

Winnen?*
Net als met moederdag hebben we ook dit keer weer een leuke winactie. Stuur je leukste foto van jou en je vader naar info@fotoplusbrunateunissen.nl of stuur deze in via onze Facebook of Twitter pagina's.  De leukste foto wint een verassingsprijs, en natuurlijk een afdruk van de foto zelf!

*Let op, deze actie geldt alleen bij Foto plus Bruna Teunissen. Foto's kunnen ingezonden worden tot en met 23 juni 2013. Maximaal 1 inzending per persoon.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten