woensdag 8 mei 2013

Moederdag 12 mei

Over slechts drie dagen is het alweer zover, moederdag, de jaarlijkse verwendag voor moeders!
Veel van onze medewerksters zijn naast het harde werk dat ze bij ons doen ook nog fulltime huismoeder, en wij hebben hier heel veel respect voor. Uiteraard zijn ook veel van onze klanten (jullie dus!) moeder, en natuurlijk hebben we voor jullie net zoveel bewondering.


Speciaal voor de gelegenheid is de winkel weer mooi versierd, en hebben we weer leuke acties in de winkel die allemaal te maken hebben met deze speciale dag. Wat dacht je van het nieuwe boek van Heleen van Royen om mama mee te verwennen, of misschien een kans op een paar miljoen Euro met een lot van de Staatsloterij? De nieuwe folder staat boordevol leuke cadeau idee├źn, die ook allemaal bij ons in de winkel te krijgen zijn.

Het is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk om een leuk cadeau te verzinnen, daarom hebben wij ook een groot assortiment cadeaubonnen en kaarten waarmee je moeder vervolgens zelf iets leuks kan uitzoeken! Natuurlijk kun je ook altijd bij onze medewerkers terecht voor advies en hulp.

Winnen?*
Helaas hebben we te weinig reacties gekregen op onze vorige actie 'knutsel een kroontje' met kroningsdag om een winnaar aan te wijzen. Maar we hebben wel een nieuwe actie! Stuur je leukste foto van jou en je moeder, of jou en je kinderen naar info@fotoplusbrunateunissen.nl of via onze Facebook of Twitter pagina's.  De leukste foto wint een verassingsprijs, en natuurlijk een afdruk van de foto zelf!

*Let op, deze actie geldt alleen bij Foto plus Bruna Teunissen. Foto's kunnen ingezonden worden tot en met 20 mei 2013. Maximaal 1 inzending per persoon.Geen opmerkingen:

Een reactie posten